Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Lyhyt ilmoitus

Minulta on silloin tällöin kysytty miksi kirjoitan vain kommentteja, miksi en kirjoita blogeja. Kysyjien mielestä minulla on nähtävästi ollut sellaista sanottavaa, joka pitäisi saada "kiinteään" blogimuotoon. Se on johtunut siitä, että jokainen ajatukseni liittyy muihin ajatuksiin elävänä verkostona. Jokainen ajatus ja siihen liittyvä verkosto vaatisivat vähintäänkin pienen kirjan kirjoittamista. Siksi olen käyttänyt muiden kirjoittamia blogeja ja kirjoituksia aiheen ja ajatusten rajaamiseen.

Tämän blogin kirjoituksista tulee verkosto, toisiinsa liittyvä kokonaisuus. Pyrin jokaisessa asiakirjoituksessa sanomaan jotain hyödyllistä; kirjoitan niitä kerran n. 3-4 viikossa. Saatan silloin tällöin kirjoittaa lyhyempiä ja kevyempiä välihuomioita. Minulla on pieni, mutta sitkeä lukihäiriö. Voisin poistaa suurimman osan sen aiheuttamista virheistä tekstinkäsittelyohjelmalla, mutta en tee niin. Kirjoitusvirheet muistuttavat ihmisen epätäydellisyydestä ja tämän blogin pysyvästä suuntautumisesta kohti täydellisintä, Jumalaa.

Näihin sanoihin ja näihin tunnelmiin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni olet heittänyt niin hyvää kommenttia monissa blogeissa, että toivoisin sinun kirjoittavan jotain "omaakin" (ikään kuin muka kommentit eivät sellaista olisi).

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto