Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

maanantai 16. toukokuuta 2011

Connections - yhteyksiä

Shamppanjasosialistia, entistä kommunistia ja nykyistä IMF johtajaa Dominique Strauss-Kahnia syytetään raiskauksesta. Hän on, vasemmistolaiselle eliitille tyypilliseen tapaan, toiminut mm. yrityslakimiehenä omassa asianajajayhtiössään, kuuluu Brysselissä sijaitsevaan miljardöörien teollisuuslobbyyn, käynnisti taloudesta vastaavana ministerinä laajan yksityistämisohjelman ja osittaisen sääntöjenpurkuohjelman (osittaisen, koska korruptoitunut eliitti ylläpitää suurimpien yritysten ja valtion symbioottisen yhteistyön tuottamia monopoleja) ja tuki eliitin kansainvälisen vallan laajennushankkeita, eli euroa ja Euroopan unionin perustuslakia. Meidän ei tarvitse tämän tapauksen yhteydessä käyttää juurikaan mielikuvitusta kuvaillessamme IMF:ää järjestöksi, jonka tehtävänä on raiskata taloudelliseen ahdinkoon joutuneita maita niille epäedulliseen ja yksipuoliseen suhteeseen kansainvälisen monopolikapitalismijärjestelmän kanssa. Edellä mainittuihin prosesseihin liittyy olennaisena osana vapaa maahanmuutto, teollisuuden ja muun tuotannon alasajo länsimaissa, kantaväestön diskriminointi oikeudessa, opiskelussa ja työnhaussa, jne, kaikki selkeästi kantaväestöjen etujen vastaisia. Herää kysymys milloin sosialistimassat huomaavat, että heidän sosialistieliitissään on jotain vikaa ja reagoivat siihen politiikassa? Ehkä eivät koskaan. Sosialistimassat ovat tunnettuja ajattelun puutteestaan, ja helposta huijattavuudestaan ja manipuloitavuudestaan.

Voidaan myös kysyä miksi Strauss-Kahn ei raiskaisi itsensä alapuolella statuksessa olevia naisia? Hänhän raiskaa päivätyönään kokonaisia kansoja kaikkialla maailmassa, yksittäisten merkityksettömien naisten raiskaaminen on varmasti näyttänyt Strauss-Kahnista pikkujutulta. Strauss-Kahnin kannalta ikävästi eliitin on kuitenkin (vielä) pakko pitää julkisia kulisseja yllä, joten hän sai syytteen. Sosialistieliitti ei tietysti koskaan pysty toteuttamaan, eikä halua toteuttaa, virallisia veljeyden ja tasa-arvon tavoitteitaan, mutta se on onnistunut jo pitkään täysin tasa-arvoisesti hyväksikäyttämään ja kaltoin kohtelemaan kaikenlaisia ihmisiä ihonväriin, uskontoon, kansallisuuteen ja seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.
 
http://www.alternativeright.com/main/blogs/district-of-corruption/political-death-of-a-champagne-socialist/

http://www.alternativeright.com/main/blogs/malinvestments/no-immuity-for-the-champagne-socialist/

http://www.amnation.com/vfr/archives/019343.html

Valtio-suuryrityssymbioosin normaalia arkipäivän toimintaa. Ummehtuneessa eliitissä kulkee jatkuva suljettu virta politiikasta, puoluekannasta riippumatta, suuryritysten palkintovirkoihin ja suuryrityksistä politiikan huippuvirkoihin. Eliitin sisäisen sopimuksen ja silmänkääntötemppujen avulla tätä ei koskaan lasketa korruptioksi, ei edes Transparency Internationalin tutkimuksissa.

http://www.alternativeright.com/main/blogs/malinvestments/goldman-s-game/

Eliitti on sälyttänyt jo pitkään toimiensa negatiiviset seuraukset kantaväestöjen kärsittäviksi, mutta hyvät kreikkalaiset ovat nyt alkaneet puuttua tilanteeseen.

http://www.alternativeright.com/main/blogs/euro-centric/the-battle-of-athens/

4 kommenttia:

Sammalkieli kirjoitti...

Mikäs sosialisti tuo nyt on? Vallastaan juopunut oligarkki vain. Ei ihmistä tee sosialistiksi vain se että mainitsee olevansa sosialisti. Enhän minäkään muuttuisi porvariksi vain liittymällä Kokoomuksen jäseneksi!

Jos poliitikko yksityistää kansallisomaisuuden ja vastustaa työajan lyhentämistä, niin silloin on kyse jostain ihan muusta kuin sosialismista. Onko tuo ajanut yhtäkään sisällöllisesti sosialistista muutosta?

Suomessa sosialistien tavoitteisiin kuului esimerkiksi 8 tunnin työpäivä. Se onnistuttiin saavuttamaan vasta pitkän luokkataistelun jälkeen. Monet muutkin Forssan ohjelman tavoitteet ovat toteutuneet. Nyt ne ovat itsestäänselvyyksiä, mutta ilman sosialismia eivät olisi.

Valkea kirjoitti...

Sammalkieli,

mutta valtavat ihmismassat pitävät Strauss-Kahnia sosialistina, onhan hän toiminut sosialistiministerinäkin ja nyt ennen raiskaustapausta hän oli gallupeissa vahva presidenttiehdokas. Ranskassa, jossa kaikenlainen korruptio ja dekadenssi on pitkälle edennyttä, nämä asiat ovat tietysti räikeämpiä kuin monissa muissa länsimaissa, mutta perusperiaate on sama kaikissa länsimaissa, myös Suomessa. Minua lähinnä naurattaa Suomen hyvät indeksit Transparency Internationalin tutkimuksissa. Sama ummehtunut eliitin virkakierto ja suhteellisen suljettu sosiaalisten suhteiden, palvelusten ja vastapalvelusten kenttä toimii Suomessakin. Suomessa eliitti onkin aikojen kuluessa tottunut yhteistyönä tekemään mitä haluaa kansan mielipiteestä välittämättä. Esim. yli 90% kansasta vastustaa 13-17 miljardin euron syytämistä konkurssimaihin, mutta vastavalittu poliittinen eliitti ajoi suomalaisten rahojen hävittämispäätöksen lähes yksimielisesti läpi kansan mielipiteestä välittämättä.

Sammalkieli kirjoitti...

Raiskauksen uhri on kuulemma Afrikasta lähtöisin oleva HIV-positiivinen neekeri. Strauss-Kahn todella on idiootti QED.

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut on yksi kokeneimpia blogeja olen törmäsin jonkin aikaa! Sen vain uskomatonta kuinka paljon voit ottaa pois jotain vain siksi, miten visuaalisesti kaunis se on. Youve koota suuri blogi tila hyvä grafiikka, videot, layout. Tämä on ehdottomasti must see blogi!

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto