Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Suomalaiset rakastavat orjuutta

Siis omaansa. Suomalaiset vihaavat sosiaaliturvaa ja julkisia sairaanhoitopalveluja. Omia. Suomalaiset haluavat korvata puolustusvoimat pahvisella Mikki Hiirellä, joka seisoo rajalla nallipyssy kourassa. Niin, omat. Puistot, urheilukentät ja -hallit inhottavat suomalaisia. Kyllä, omat. Julkisen puolen työpaikkoja on suomalaisten mielestä aivan liikaa. No joo, onhan niitä, mutta silti. Suomalaiset yritykset rakastavat kuolemaa. O-m-a-a-n-s-a. Suomalaiset haluaisivat, jos vain suinkin mahdollista, maksaa yli 90% tuloistaan veroina. Om ... tiedättehän. Kaikki kulutus harmittaa suomalaisia. Kunpa sitä ei olisi ollenkaan, sanovat he. Kuiva leivänpala, suolasilli ja lasi vettä riittää suomalaisille ruoaksi. Fiskars-muotoiltu säkki riittää heille talven kylmimpiin viimoihin. Sijoittaminen, säästäminen ja tuotot? Suomalaisille? Ehei. Suomalaisille ei yhtään mitään. Suomalaiset tykkäävät raataa orjan lailla, jotta lihavalla Eu-byrokraatilla ja vetelällä etelän miehellä on kaikki hyvä ja riittävästi luppoaikaa suomalaisten huijaamiseen. Suomalaiset ovat todella kilttejä .... helposti k.setettavia. Valitse siitä.

Mistäkö tiedän? No kun suomalaiset vähän jupisevat ja sitten aina valitsevat ne samojen puolueiden hampuusit, jotka antavat meille tämän:

http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2011/11/27/suostuuko-suomi-velkasuon-kantojuhdaksi/201117709/170

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koetko, että tilanne on edes jossain määrin muuttunut neljän vuoden takaisesta? Edes henkinen ilmapiiri ja ihmisten asenne?

Kommentoija

Valkea kirjoitti...

No, jonkin verran. Tiettyjä positiivisia merkkejä on havaittavissa, jopa sellaisissa taantumuksen linnakkeissa kuin Vihreät.

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto