Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

100 kirjoitusta täynnäKirjoituksilla on ollut keskimäärin n. 85 lukijaa/ kirjoitus, ja suurin osa lukijoista on todennäköisesti vakiolukijoita. Kirjoitusten lukemiseen käytetään keskimäärin pitkiä aikoja/ lukukerta. Kommentoijia on ollut jonkin verran, ja heistä lähes kaikki ovat olleet vakiolukijoita. Näin aikaisessa vaiheessa kaksi henkilöä on liittynyt blogini julkisiksi lukijoiksi. Blogini on vakiolinkitetty useisiin paikkoihin, joista Smith and Wesson Beats Four Aces ja viimeaikaisena Oikotieto ovat olleet suurimpia liikenteen lähteitä. Kaiken kaikkiaan, ottaen huomioon blogikirjoitusteni keskimääräisen vaikeusasteen, teoreettisuuden ja pituuden, ja blogin nuoruuden, tulokset ovat hyviä, ja kiitos siitä kuuluu blogini lukijoille, linkittäjille ja kommentoijille. Jos Jumala suo, jatkan kirjoittelua vielä pitkään.

Kannustan lukijoita kommentoimaan, jos ja kun kirjoitukseni herättävät ajatuksia ja niissä oleva tieto tuo mieleen käytännön elämän tapauksia.

6 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Nonni - hyvä hyvä!!! Jatka samaan malliin!

Valkea kirjoitti...

Kiitos, Kumitonttu.

Sammalkieli kirjoitti...

Kirjoitat teoreettisessa mielessä tasokasta / ansiokasta blogia. Tähän verrattuna esimerkiksi Vihavaisen blogi on enemmän mielipidekirjoittelun tasolla.

Kävijämäärät saattavat valehdella. Esimerkiksi minulle Blogger kertoo, että blogillani olisi pelkästään Saksassa viikkoa kohden useita kymmeniä tai jopa satoja lukijoita, mutta epäilen, että niitä on oikeasti vain yksi.

Moni aktiivilukija käy tarkastamassa lukemansa blogit useamman kerran päivässä, joten todellisia lukijoita voi todella olla vain kourallinen. Mutta tämä on teoreettisten blogien kohtalo.

Valkea kirjoitti...

Kiitos.

Ellei tilani parane, täytyy harkita blogin lopettamista, tai sitten kirjoittaa vielä vähän aikaa vajaakuntoisena.

Itsellesi ja lukijoillesi tekisit suurimman palveluksen lopettamalla propagandan tuottamisen ja keskittymällä tiedon tuottamiseen. Et ehkä pysty siihen, mutta tämän hetkinen tuotantosi on suurelta osin niin surullista, että sinulla ei ole paljoa menetettävää, jos yrität muuttua. Hyvä jää huonon alle. Ehkäpä jonain päivänä ymmärrät mitä tarkoitan.

Sammalkieli kirjoitti...

Millaisiin aiheisiin minun sitten olisi paras keskittyä?

Valkea kirjoitti...

Kyse ei ole aiheista, vaan aiheiden käsittelytavasta. Tuota pääasiassa tietoa, jätä osoitteleva ja karkea, keinolla millä hyvänsä -puolueellisuus pois, älä välttämättä ota jokaisessa kirjoituksessa kantaa, ja kun otat, sisällytä se pieneen osaan kirjoitusta tai rivien väliin. Yhdistä tieto kauniiseen tyyliin. Näillä pääset alkuun.

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto