Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Valtion velka ja yhteistyö yli puoluerajojen

Ministerit ovat vannoneet seuraavan virkavalan:

"Minä N.N. lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä (vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta), että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi."

Ministerit eivät ole millään mittareilla toimineet kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi, päin vastoin, holtittomasti ja poliittisen mandaattinsa ylittäen sitoessaan suhteellisen hyvin raha-asiansa hoitaneet suomalaiset maksamaan valtavia, epäoikeudenmukaisia ja kohtuuttomia maksuja pankeille ja valtioille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa huonosti, useimmiten tahallisesti:

http://www.taloussanomat.fi/jan-hurri/2012/06/17/nain-paljon-ostettu-vakaus-maksaisi-mista-rahat/201231635/170

Toteutuessaan nämä maksut tuhoavat suomalaisten mahdollisuudet puoluekannasta riippumatta. Siksi olisi tärkeä saada syntymään kansalaisten omaehtoista puolueiden rajat ylittävää yhteistyötä, jotta epäoikeudenmukaiset maksut saadaan estettyä ja rikolliset ministerit erotettua toimistaan. Omalta kohdaltani ilmoitan, että tämän asian hoitamiseksi olen valmis äänestämään mitä tahansa puoluetta, joka antaa riittävät vakuudet siitä, että se vastustaa kategorisesti Suomelle sälytettyjä maksuja, ja jolla on parhaat menestymisen mahdollisuudet, myös sellaisia puolueita, joita normaalisti vastustan. Olen valmis laittamaan nimeni Suomen maksuista kansanäänestystä vaativaan adressiin. Olen valmis osallistumaan tähän aiheeseen liittyviin mielenosoituksiin. Olen valmis myös muihin vaikutuskeinoihin, kun kansalaiset niitä organisoivat. Toivon, että kaikki muut tekevät samoin. Kun tämä asia on saatu hoidettua, voimme palata normaaliin poliittiseen päiväjärjestykseen.

Toivokaamme, että euro- ja maksusysteemi romahtavat, ja hoitavat siten itse itsensä pois pelistä, mutta sen varaan ei voi, eikä kannata laskea, ennenkuin siitä on tullut todellisuutta.

Ei kommentteja:

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto