Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

perjantai 9. marraskuuta 2012

Äärivasemmiston lonkeroita (edit)

Väkivaltainen ja totalitaristinen äärivasemmisto yrittää laajentua Suomeen. Suomessa ei hyväksytä heidän toimintatapojaan, ideologiaa ja tavoitteitaan:

http://sarastuslehti.com/2012/11/04/aarivasemmiston-tiedustelupalvelu/

Ajattelurajoitteisten Koivulaakson, Anderssonin ja Brunilan salaliittokuvitelmissa on draamaa ja suunnitelmallisuutta. Neuvostoliiton asiamiesten henkiset perilliset K.A.B. ovat yrittäneet parhaansa, mutta epäonnistuneet silti. Perussuomalaisten menestys ei pohjimmiltaan johdu perussuomalaisten hyvistä strategioista, suunnitelmista ja "juonitteluista". Ilman maahanmuuttoa ja räikeää liberalismia Halla-aho ja muut maahanmuuttokriittiset olisivat saaneet parhaimmillaan vain kourallisen ääniä. Perussuomalaisten kannatus johtuu pohjimmiltaan niistä ongelmista, joita maahanmuutto ja liberalismi aiheuttaa; perussuomalaisten kannatus on maahanmuuton ja liberalismin väistämätön tuote ja seuraus. Koska K.A.B. kannattavat äärivasemmistolaisen poliittisen ideologiansa osina ja välineinä maahanmuuttoa ja liberalismia, he käytännössä kannattavat ja tuottavat perussuomalaisten kannatuksen nousua, mutta kirjallaan ja muilla toimillaan he samanaikaisesti vastustavat sitä. Tässä on ristiriita; viime kädessä he vastustavat looppina itseään, omia toimiaan ja politiikkaansa. Kirja toimiikin siten parhaiten testamenttina äärivasemmiston älylliselle ja poliittiselle kyvyttömyydelle.

3 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

Mr. Bruschino

http://www.youtube.com/watch?v=oSavWa3M18g

Vasarahammer kirjoitti...

En aliarvioisi Koivulaakson ja Brunilan kykyä liikaa. Heidän toimintansa on toki vasta aluillaan, mutta vauhtiin päästessään he pystyvät kyllä pelottelemaan ihmisiä hiljaisiksi ja käyttämään väkivaltaa poliittisia vastustajia vastaan ruotsalaisten esikuviensa mukaisesti.

Koivulaaksolla ja Brunilalla on takanaan myötämielinen media, joka varmasti käyttää heitä asiantuntijoina, jos jotakin tapahtuu. Koivulaakso on jo nyt esiintynyt televisiossa äärioikeistolaisuuden asiantuntijana.

Koivulaakson ja Brunilan kaltaiset luulevat olevansa radikaaleja, mutta todellisuudessa he edustavat vain valtaideologian militanttia siipeä. Se palvelee valtaideologiaa, koska näin valtaideologia näyttäytyy maltillisena.

Valkea kirjoitti...

Vasarahammer,

vastasin sinulle tällä kirjoituksella:

http://hiljaistapohdintaa.blogspot.fi/2012/11/miten-elaa-vihamielisessa-ymparistossa.html

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto