Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Suurpankkiirien ja mafian sisäpiirissä (edit)


Inside Job; dokumentti suurpankkiirien liiketoiminnasta ja yhteyksistä politiikkaan ja tieteeseen; kesto n. 1t 45min, englanninkielinen:

http://www.youtube.com/watch?v=jaQsULpKNQc

Mafia myrkyttää kauppaa; dokumentti mafian liiketoiminnasta ja yhteyksistä lailliseen liiketoimintaan ja politiikkaan; kesto n. 52 min, suomenkielinen (esitysaikaa on tätä kirjoitettaessa 24 päivää jäljellä):

http://areena.yle.fi/tv/1825844

Suurpankkiirit ja mafian erottaa toisistaan se, että suurpankkiirit ovat korkeamman statuksen ja suuremman luokan rikollisia, joilla on paremmat yhteydet poliitikkoihin. Voidaan sanoa, että suurpankkiirit suurelta osin omistavat länsimaiset hallitukset ja osallistuvat luottomiestensä välityksellä täysivaltaisesti niiden toimintaan.

***

Bonus; LSE Äänipilvi -luento, joka sivuaa aihetta. Risk-Based Regulation: Rethinking from a Lawyers' Perspective; kesto n. 53 minuuttia:

https://soundcloud.com/lsepodcasts/risk-based-regulation

***

Wall Streetin koskemattomat; dokumentti suurpankkiirien rikoksista ja syyttäjäviranomaisten ponnettomista niihin liittyvistä tutkimuksista; kesto n. 52 min (katseluaikaa tätä kirjoitettaessa 28 päivää jäljellä):

http://areena.yle.fi/tv/1876207

2 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

Edit on Wall Streetin koskemattomat -dokumentin lisääminen kirjoituksen loppuun.

Valkea kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=PLQnRFKHZR8

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto