Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

perjantai 23. elokuuta 2013

Ketkä käyttävät ylintä valtaa liberaalissa systeemissä? (edit)

Seuraavat linkit johdattavat lukijan liberaalia valtajärjestelmää käsittelevän tiedon kultakaivoksille. Sivuston ylläpitäjät ovat sosialisteja ja ateisteja, ja heidän keräämästään tiedosta suurin osa on sosialistisesti ja/tai ajoittain ateistisesti vääristynyttä, joten sivustolla olevaa tietoa on suodatettava mielessään saadakseen neutraalin ja puolueettoman tiedon (samoin kuin kultakaivoksilla kulta on erotettava malmista). Lisäksi sivuston hallinnoijat ovat  pyrkineet keräämään kaiken relevantin tiedon sivustolle, joten he ovat ottaneet mukaan myös salaliittoteorioita. Liberaali systeemi ei perustu salaliittoihin, vaan suurten liberaalien byrokratioiden (yksityiset ja julkiset) normaaleihin ja jokapäiväisiin valheisiin, vääristelyihin, sanomatta jättämisiin, salaamisiin, manipulointeihin, propagandaan, jne. Salaliittoja on, on ollut ja tulee olemaan, mutta ne ovat aina paljon vähämerkityksellisempiä, pienempiä, vaikutuksiltaan kapea-alaisempia ja vallan käytöltään heiveröisempiä kuin byrokratioiden arkipäiväinen toiminta. Byrokratiat ovat julkisesti puolittain läpinäkyviä ja puolittain peittävät salaisuutensa himmeään sumeuteen. Sivustoilta saatava tieto käsittelee pääasiassa valtajärjestelmän kehyksiä ja yleisrakennetta, ei-sen funktionaalisia yksityiskohtia. Laitan loppuun linkkejä esimerkinomaisiin tietolähteisiin, jotka käsittelevät liberaalin systeemin toiminnallisia yksityiskohtia.

Sivustoa ylläpitävät sosialistit poikkeavat normaaleista sosialisteista mm. siinä, että he tietävät ja myöntävät, että poliittisen hierarkian huipulla olevat sosialistit eivät käytä ylintä valtaa liberaalissa systeemissä, kuten esim. seuraava lainaus osoittaa. Lisäksi he toteavat vihreän liikkeen ja sen ympäristöpolitiikan olevan pelkkiä liberaalin eliitin globaalin vallantavoittelun välineitä:

"More than fifty years ago the [J.P.] Morgan firm decided to infiltrate the Left-wing political movements in the United States. This was relatively easy to do, since these groups were starved for funds and eager for a voice to reach the people. Wall Street supplied both. The purpose was not to destroy ... or take over but was really threefold: (1) to keep informed about the thinking of Left-wing or liberal groups; (2) to provide them with a mouthpiece so that they could "blow off steam," and (3) to have a final veto on their publicity and possibly on their actions, if they ever went "radical"." - Dr. Carroll Quigley in his book Tragedy and Hope -

Suosittelen lukijoita laittamaan linkit talteen, ja tutkimaan sivustoja rauhassa useita kertoja, ja käyttämään sivustoja tarvittaessa viitteiden kohteena.

http://realworldorder.net/

http://howtheworldreallyworks.info/

http://www.psychopathsatthetop.net/

***

Liberaalin systeemin toiminnallisia yksityiskohtia käsitteleviä kirjoja:

http://www.amazon.com/Handbook-Political-Economy-Handbooks-Science/dp/0199548471/ref=sr_1_5

http://www.amazon.com/Handbook-Comparative-Politics-Handbooks-Political/dp/019956602X/ref=pd_bxgy_b_text_y

http://www.amazon.com/Handbook-Political-Behavior-Handbooks-Science/dp/0199566011/ref=pd_sim_b_34

http://www.amazon.com/Handbook-Political-Institutions-Handbooks-Science/dp/0199548463/ref=pd_sim_b_5

http://www.amazon.com/Government-Risk-Understanding-Regulation-Regimes/dp/0199270015/ref=sr_1_1

http://www.amazon.com/Blame-Game-Bureaucracy-Self-Preservation-Government/dp/0691129959/ref=sr_1_1

http://www.amazon.com/Principles-Risk-Management-Insurance-11th/dp/0136117023/ref=sr_1_1

http://www.amazon.com/Microeconomics-David-Besanko/dp/0470049243/ref=sr_1_15?s=books&ie=UTF8&qid=1377279748&sr=1-15&keywords=microeconomics

2 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=OPqpthip3T8

http://www.youtube.com/watch?v=faiyqrgIuG4

Valkea kirjoitti...

Edit on useita lisäyksiä tekstiin.

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto