Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

tiistai 27. elokuuta 2013

Median etnopositiivinen psykologinen manipulointi

Media käyttää pääasiassa viittä psykologista perusmanipulointikeinoa häivyttämään etnisten ryhmien välisiä eroja näkyvistä ja luomaan etnisistä ryhmistä valheellisia, vääriä, vääristyneitä, virheellisiä ja epätarkkoja mielikuvia ja tunteita.

1) Lisäämällä mielikuvia toiseuden monipuolisista positiivisista ominaisuuksista sekä toiseuden että suomalaisten keskuudessa [Toisin sanoen lisäämällä positiivisia yksilöllistäviä mielikuvia toiseudesta ja vähentämällä negatiivisia ja neutraaleja luokittelevia, ryhmäkeskeisiä mielikuvia toiseudesta] 2) Lisäämällä sitä, että suomalaiset ottavat toiseuden näkökulman. Näkökulmat on suunniteltu siten, että ne maksimoivat suomalaisten myötätunnon, säälin ja positiivisten tunteiden määrän toiseutta kohtaan 3) Lisäämällä kuviteltujen samanlaisuuksien, yhteensopivaisuuksien ja ystävyyksien määrää suomalaisten ja toiseuden välillä 4) Lisäämällä kuviteltujen erilaisuuksien, ristiriitojen, riitojen ja epäyhteensopivaisuuksien määrää suomalaisten välillä [riidankylväjä-manipulointi] 5) Lisäämällä suomalaisten keskuudessa kuviteltuja negatiivisia mielikuvia suomalaisista yksilöinä ja ryhmänä

[Kohta 5 on osittain päällekkäinen kohdan 4 kanssa, samoin kuin kohta 3 kohtien 4 ja 5 kanssa. Yksilöt, jotka kuvittelevat olevansa huonoja, surkeita ja epäyhteensopivia pyrkivät hakeutumaan paremmiksi kuviteltujen yksilöiden ja ryhmien luo ja joukkoon. Media pyrkii manipuloimaan suomalaiset yksilöt hakeutumaan toiseuden luokse, ja muodostamaan liittoja ja ystävyyksiä heidän kanssaan. Ryhmät, jotka kuvittelevat olevansa huonoja, surkeita, epäyhteensopivia ja riitaisia pyrkivät useimmiten hajoamaan, jonka jälkeen niiden jäsenet pyrkivät liittymään paremmiksi koettuihin ryhmiin tai ehkä pysymään suhteellisen atomisoituneina yksilöinä. Media pyrkii manipuloimaan suomalaiset hajoamaan etnisenä ryhmänä, uskonnollisina ryhminä, kulttuurillisina ryhminä jne, ja niiden jäsenet hakeutumaan ja liittymään toiseuden ryhmiin tai toiseuden ystäviksi. Tämä on medialle periaatteessa ideaali tapahtumien järjestys (huonoiksi ja epäyhteensopiviksi itsensä kuvittelevat suomalaiset pyytämässä tai haluamassa päästä toiseuden ryhmien jäseniksi tai toiseuden ystäviksi; suomalaisten alisteinen positio transaktioissa ja suhteissa toiseuden kanssa). Koska käytännössä kaikkia suomalaisia ryhmiä, erityisesti pieniä ja keskisuuria ryhmiä, ei saada hajotetuksi, ei kannata hajottaa tai ei voi hajottaa, media tyytyy useimmiten siihen että kaikenlaiset suomalaiset yksilöt ja ryhmät tulevat mahdollisimman vastaanottavaisiksi toiseuden yksilöille ja ryhmille, ja kuvittelevat mukaantulevan toiseuden mahdollisimman positiivisiksi, toivottaviksi ja haluttaviksi suomalaisille. Mediaa suosii siten suomalaisten etnopositiivisia jalkapalloseuroja, monikulttuurikerhoja, monietnisiä lasten lomaleirejä, monietnisiä tapahtumia jne., eli median monietnisen agendan kannalta toisaalta harmittomia ja toisaalta positiivisia pieniä tai enintään keskisuuria ryhmiä.]

Media voi tietysti käyttää mitä tahansa tuhansista psykologisista manipuloinneista näihin tarkoituksiin, mutta useimmiten ne on vähintäänkin sekoitettu edellä mainittuihin jatkuvasti toistuviin perusmanipulointeihin.

3 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=fQDetTCkp7I

Anonyymi kirjoitti...

Miksi media toimii noin? Siksikö, että tuhannet ihmiset hyötyvät Suomessa ns.mokubisneksestä? Tulkit, synergiansiltaohjaajat, vuokraisännät...Vai voisiko kyseessä olla eräänlainen uusi `uskonto'? Kun kristinuskon harjoittaminen on hiipunut, niin palvetaan sitten joitain muuta kuin Jumalaa. Suvaitsevaisuutta.
Ihminenhän tarvitsee jonkun 'hengellisen' opettajan jota seurata. Ihminen on hyvin hengellinen olento.

Minulla on yksi teoria. Monet länsimaalaiset ihmiset, suomalaiset mukaan lukien, ovat nykyään aika yksinäisiä ja atomisoituneita. Monikulttuurisuuteen hurahtaneet näkevät toivon tietyiltä alueilta tulevissa maahanmuuttajissa: heidän elämänsä on hyvin yhteisöllistä ja kun heitä tuodaan Suomeen, niin monikulttuurisuuteen hurahtanut pääsee ehkä itsekin osaksi sitä. Ja suomalainen yhteiskunta muuttuu jälleen yhteisölliseksi. Monikulttuurisuuteen hurahtaneet oat usein naisia ja ehkäpä nämä naiset kaipaavat sisimmässään patriarkaalisempaa, uskonnollisempaa ja yksinkertaisempaa yhteiskuntaa. Sellaista, jossa olisi sosiaalisesti hyväksyttyä jäädä kotiäidiksi vaikka koko iäksi. Ja jossa miehet olisivat jälleen johtajia varsinkin perhepiirissä. Jossa elämäntehtävä ja ekskipiste ei olisi kerätä mahdollisimman paljon rahaa.

Olet kirjoittanut ainakin Takkiraudan kommenttiosastossa, että nykyajan bisneskirkot ja liberaakirkot eivät ole oikeaa kristinuskoa. Haluaisin lukea, että millaista todellinen kristinusko oikeasti on? Millä tavalla sitä vääristellään? Oletko sitä mieltä, että Jumala ei ehkä katso hyvällä esimerkiksi sitä, että kognitiivisesti korkatasoinen kansa sulautuu itseään huomattavasti vähemmän lahjakkaisiin? Ihmisiin, jotka ovat sopeutuneet biologiansa perusteella aivan erilaisiin oloihin. Eräs Jehovan todistajana toimiva nainen totesi minulle, että Harmageddonin jälkeen kaikki on täydellistä. Tässä täydellisessä maailmassa kaikilla on yksi kieli ja uskonto ja mitään valtioita ei ole. Ihmiset liikkuvat rajojen yli kuin linnut ja eri etniset ryhmät sulautuvat toisiinsa. Olen saanut heidän puheista myös sellaisen käsityksen, että ihmiset eivät saisi tarttua aseisiin edes silloin, kun heidän maahansa hyökätään.

Kommentoija

Valkea kirjoitti...

Kaikki mainitsemasi syyt ja monet muut syyt pitävät paikkansa. Valta on monien syiden konglomeraatio. Pohjimmiltaan liberaalin systeemin ohjaavina tekijöinä ovat raha ja valta (organisaatioiden hierarkinen käskyvalta tarkemmin sanottuna). Olen kirjoittanut näistä aiheista niin paljon aiemmin, että kannattaa tutustua kirjoituksiini. Tähän on koottu monia kirjoituksiani:

http://hiljaistapohdintaa.blogspot.fi/2013/03/valkean-parhaimmat-kirjoitukset.html

Myös parhaimmat kirjoitukset -kokoelman jälkeen olen julkaissut tärkeitä liberaalia valtaa käsitteleviä postauksia.

Kristinusko on pohjimmiltaan sitä, mitä Jeesus raamatussa opettaa, ja suurin osa nykyisistä kirkoista ja seurakunnista on ajautunut kauas siitä. Valitettavasti Paavali oli ensimmäinen, joka aloitti harhautumisen pois Jeesuksen opettamasta kristinuskosta. Johanneksen ilmestyksessä Saatanan kaupunki on nimenomaan Babylon, monietninen ja monikielinen irstas imperiumi. Jeesus, jonka elämä on esimerkkinä meille, oli selkeän etnosentrinen, esim. Matteus 15:21-28, Matteus 10:5-6 ja Matteus 1:1-17. Jälkimmäinen tarkoittaa sitä, että Jeesus noudatti endogamisia periaatteita (ei käytännössä, koska hän ei ehtinyt mennyt naimisiin), joita selostetaan Esran kirjassa 9-10 luvuissa. Hyvien geneettisten, kulttuurillisten, taloudellisten, luottamuksellisten jne. ominaisuuksien, perinteiden ja tapojen säilyttäminen kuuluu endogamisiin ja etnosentrisiin perinteisiin.

Monet kristilliset kirkot ovat niiden pappien johdattamina ajautuneet kauas kristillisyydestä, koska ne ovat toisaalta pyrkineet sopeutumaan maalliseen ja ateistiseen liberaaliin systeemiin, ja toisaalta siksi, että papit ovat sokaistuneet rahan ja vallan tavoittelusta (esim. siten, että uusien jäsenten houkuttelu ympäröivästä yhteiskunnasta on tärkeämpää kuin kristinuskon noudattaminen). Edellä mainitut ovat tietysti päällekkäisiä. Jehovan todistajat on uskonnollinen kultti, jolla on vain vähän yhteistä kristillisyyden kanssa.

Kirjoitan tulevaisuudessa enemmän kristinuskosta.

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto