Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ilmoitus kirjoittamisen tauosta

Pidän jonkin aikaa taukoa kirjoittamisesta. Huonoimmassa tapauksessa tauosta tulee pysyvä. Kiitän lukijoita mielenkiinnosta.

Jumalan siunausta.

7 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Kiitos vaan itsellesi. Älä nyt pysyvästi työnnä kyniä piirongin laatikkoon. Ei tämä maailma vielä valmis ole.

Valkea kirjoitti...

Ole hyvä, Kumitonttu. Kuten elämässä usein on, kaikki on korkeammassa kädessä. Jos Luoja suo, kirjoittelen tulevaisuudessa. Jos käy toisin, jätän myöhemmin jäähyväisviestin.

Tupla-J kirjoitti...

Toivoakseni tauko ei ole pysyvä, mutta siltä varalta kiitän kaikesta. En usko, että kerran sieluun syttynyt luova valkea voi sammua, mutta muotoaan se kyllä voi muuttaa.

Valkea kirjoitti...

Kiitos, Tupla-J. Taistelen vaikean neurologisista, ei-psykologisista syistä johtuvan unettomuuden kanssa. Minulla on lääkkeitä siihen, mutta ne vievät minulta lähes kokonaan muistin, en muista käytännöllisesti katsoen mitään esim. lukemastani, ja lisäksi ne heikentävät ajattelukykyä. Yritän nyt tulla toimeen ilman lääkkeitä. Monen unettoman yön jälkeen sain viime yönä nukuttua. Jää nähtäväksi miten tulevat yöt menevät. Rukoiltu on ja muiden myötärukouksista on hyötyä.

Jos kohtalona on kaikesta huolimatta lääkkeiden varassa eläminen, kirjoittajan urani sellaisena kuin se on tullut tunnetuksi, on ohi.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko saanut unta tässä? Tiedän, ei mukava tunne. Aivot kuitenkin aika paljon tasaavat ajan myötä unettomuuden hoitoon tarkoitettavissa lääkkeissä. Tiedän siis tämän omasta unettomuuskokemuksestani. Eipähän sitä tiedä, minkä verran vaikuttavat. Hyvää jatkoa kuitenkin.

-U

Valkea kirjoitti...

Kiitos, -U. Toissa yönä oli pakko ottaa lääkettä, viime yönä sain nukuttua kohtuullisesti ilman lääkettä. Täydellinen rentoutuminen kaksi tuntia ennen nukkumaanmenoa kuuntelemalla puheradiota on auttanut. Liikaa hermojen aktiviteettia selkärangassa ja niskassa. Vaikka se ei ole psykologinen vaiva, se reagoi kyllä erilaisiin psykologisiin tiloihin niiden mukaisesti; kiihtymystila (stressi, piristyneisyys, ärtymys tms.) pahentaa aktiviteettia ja rentoutuminen ja hiljaa makaaminen vähentää sitä. Kahvi, kalaöljyt, pellavansiemenöljyt ja kaikki muut piristävät tai selkärangan aktiviteettia lisäävät ainekset on täytynyt jättää kokonaan pois. Yritän totuttaa selkärankaa pitkäaikaiseen alhaiseen aktiviteettiin. Toivotaan parasta.

Anonyymi kirjoitti...

Pidemmän päälle voisit myös kokeilla jotain seurassa liikkumista. Tietty terve välinpitämättömyys olisi hyvä, myös tavallaan itsensä tarkkailusta. Ehkä ennen kaikkea se, että Jumala ei halunnut sinun huolehtivan itsestäsi liikaa - vaan hän vaatii nyt luottamusta. En siis tiedä näistä, enkä ole kovin pyhä mies itse. Eikä kannata seurata minun merkkiäni. Kuitenkin toivon, että asiat järjestyy, vaikka olen tyrskyin eri mieltä käsitellyistä asioista.

-U

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto