Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

lauantai 30. elokuuta 2014

Hyviä uutisia Euroopasta

Wall Street Journal, 25. elokuuta, 2014:

Unkarin pääministeri Viktor Orban arvosteli ankarasti maahanmuuttoa, ja asetti maahanmuuttopolitiikan muuttamisen yhdeksi tärkeimmistä poliittisista tavoitteista valtakaudellaan voitettuaan parlamenttivaalit huhtikuussa. "Tavoitteena on lopettaa maahanmuutto kokonaan", Unkarin pääministeri sanoi. "Minun mielestäni nykyinen liberaali maahanmuuttopolitiikka, jota pidetään itsestäänselvänä ja moraalisena, on tekopyhää", Orban totesi.

Tapaamisessaan Unkarin ulkomaiden suurlähettiläiden kanssa maanantaina, Orban lausui osan pitämästään puheesta Ypresissä Ranskassa, Euroopan unionin pääministereiden huippukokouksessa, jossa vietettiin ensimmäisen maailmansodan muistojuhlaa.

Siellä hän sanoi haluavansa sisällyttää johtajien yhteiseen lausuntoon sen, että maahanmuutto on väärin, ja Euroopan tavoitteena on lopettaa maahanmuutto.

"Siihen reagoitiin kahdella tavalla: osa kadehti minua, koska he eivät saa sanoa sellaista, vaikka he kovasti haluavat. Osa oli eri mieltä, koska he ovat epäonnistuneet väestöllisten kehityssuuntien muuttamisessa perhepolitiikalla; koska he ovat pitäneet sosiaaliset jännitteet loitolla tukemalla työttömiä; ja joita ei haittaa, jos kansakunnan etninen perusta murtuu", Orban sanoi.

Unkarin pääministeri sanoi, että on ensiarvoisen tärkeää, että Unkari pysyy kansakuntana, joka puhuu samaa kieltä ja jolle kristinusko on uskonnollinen perusta.

"Sen sijaan että jäsenmaat tukevat nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa", Orban sanoi, "heidän pitäisi tukea kehitystä maahanmuuttajien kotimaissa, keskittyä syntyvyyden nostamiseen kotimaissaan ja toteuttaa 'takaisin työhön' -ohjelmia Euroopan romaniväestöille, joita on enemmän kuin 10 miljoonaa."

Maailmanpankin data osoittaa, että vuonna 2012 nettomaahanmuutto Britanniaan ja Italiaan oli kumpaankin n. 900 000 henkilöä; Ranskaan n. 650 000 henkilöä, Espanjaan n. 600 000 henkilöä, ja Saksaan n. 550 000 henkilöä. Tätä voi verrata Unkarin maahanmuuttoon, joka oli n. 75 000 henkilöä vuonna 2012.

Unkarin viranomaiset ovat keskittyneet nostamaan syntyvyyttä lisäämällä tukea perheille, tarjoamalla verohelpotuksia niille, joilla on vähintään kolme lasta, ja ottamalla uudelleen käyttöön kolmen vuoden kotihoitoloman uusille äideille synnytyksen jälkeen.

Hallitus tukee avioparien lasten tekemistä myös sosiaaliministeriön onnittelukortilla, jonka avioparit saavat häiden jälkeen. Korttiin on painettu lainauksia unkarilaisilta runoilijoilta ja ministeriön virkamiehiltä, ja niiden tarkoituksena on pitää yllä unkarilaista kansakuntaa.

"Jos teidän rakkaudestanne tulee uuden elämän lähde, se on kaikista tärkein lahja perheellenne. Lapsi on siunaus, ja lupaus perheen ja kansan hengissä pysymisestä."

http://blogs.wsj.com/emergingeurope/2014/08/25/hungarys-orban-bashes-liberal-immigration-policy/

***

Hienoa toimintaa Unkarin pääministeri Viktor Orbanilta ja unkarilaisilta. Ainakin jotkut Euroopan maat säilyttävät eurooppalaisten sivilisaation, etnisyyden, standardit, kulttuurin ja uskonnon. Omat maahanmuuttotavoitteeni ovat samanlaisia.

12 kommenttia:

Jukka Aakula kirjoitti...

Kiitos.

Aktiivinen sosiaalipolitiikka on todella osa kansakunnan rakentamista - ja se on yhdistettävä maahanmuuton rajoittamiseen.

Köyhälistö, jos sellainen syntyy, on usein altista vallankumousaatteille kuten kommunismille tai islamismille tai putinismille.

Väestön pitäminen lojaalina ei tietysti synny vain rahaa kaatamalla vaan pikemmin työtä tarjoamalla. Keinot pitää valita luovasti Ellei sellainen politiikka onnistu, meillä on pian suuri Venäjän ja Islamin viides kolonna maassa.

Ja niille liberaalihedonistit eivät mahda toden tullen mitään.

Kumitonttu kirjoitti...

Joo, on aika ällistyttävää että joku valtio vielä uskoo itseensä.

Valkea kirjoitti...

Jukka Aakula,

lisäisin tuohon vielä sen, että radikaaleja ja vallankumousaatteita voivat kannattaa myös korkeasti koulutetut ja työssäkäyvät maahanmuuttajat. Esim. korkeasti koulutetut muslimit voivat nähdä islamin ja islamilaisen vallankumouksen käytännöllisinä keinoina nostaa korkeasti koulutettujen muslimien yhteiskunnallinen asema yhteiskunnan huipulle, korkealle muiden yläpuolelle. Statuskilpailu saa monietnisissä yhteiskunnissa siten uusia muotoja.

Valkea kirjoitti...

Kumitonttu,

Unkari oli sosialistinen maa yli neljä vuosikymmentä, ja suuri osa heidän itseluottamuksestaan on varmasti peräisin siitä, että heille kehittyi silloin suhteellisen voimakas 'immuunivaste' utopistisille ja epärealistisille ideologioille, mukaanlukien nykyinen liberalismi. Sen lisäksi heillä on voimakas luottamus itseensä ja toimintaansa. Heidän poliittinen psykologiansa ja maahanmuuttopolitiikkansa toimivat muille länsimaille hyvinä käytännöllisinä esimerkkeinä.

Tom Kärnä kirjoitti...

"Tavoitteena on lopettaa maahanmuutto kokonaan" kuulostaa kuitenkin aika hurjalta.

Valkea kirjoitti...

Tom,

niin se varmaan joillekin kuulostaa, kun maahanmuuton tarpeellisuutta on julistettu jo vuosikymmeniä pehmeän propagandan avulla kansalle. Suomessa on jo n. 300 000 maahanmuuttajataustaista, ja se on liikaa. Monien maahanmuuttajaryhmien korkean syntyvyyden takia maahanmuuttajataustaisten määrä nousee, vaikka maahanmuutto lopetettaisiin kokonaan, joten maahanmuuttajien aiheuttamat ongelmat lisääntyvät ilman maahanmuuttoakin. Kaikkein tärkeintä on jättää Suomi mahdollisimman hyvässä kunnossa, mahdollisimman hyvänä yhteiskuntana tuleville sukupolville, ja se ei onnistu ilman maahanmuuton lopettamista. Ennen 1980-luvun puoliväliä Suomeen ei päästetty käytännöllisesti katsoen ollenkaan maahanmuuttajia, ja se oli hyvä ja toimiva politiikka.

Tässä Belgian tulevaisuus:

https://www.youtube.com/watch?v=GjNIaIoZKAE

vieras kirjoitti...

Voisiko 1:1 kopioida sen mikä oli Suomen ulkomaalaispolitiikka vuoteen 1984 asti? Tarkoitan tuolla vuodella sitä kun siihen asti Eila Kännö oli ulkomaalaistoimiston päällikkö.

Tuohon aikaan Suomessa pääsi käymään jos passit ja viisumit olivat kunnossa. Myös oleskelulupa ja työlupa saatettiin myöntää ja niiden voimassaoloa jatkaa. Sen sijaan maahan ei käytännössä annettu jäädä eikä kansalaisuutta myönnetty. Poikkeuksen muodostivat suomalaiset paluumuuttajat esim. Ruotsista tms., joilla saattoi olla ulkomaan kansalaisuus ja jotka palasivat Suomeen ja hakivat kansalaisuutta.

Valkea kirjoitti...

Vieras,

kuulostaa hyvältä.

Tom Kärnä kirjoitti...

Ei minustakaan kovin pahalta kuulosta.

Anonyymi kirjoitti...

Luoja siunatkoon Viktor Orbania. Ei mitään kansaa voi korvata toisella. Jokainen on ainutlaatuinen ja jälki sen mukainen. Jos yhden kansan vaihtaa toiseen, niin lopputulos on aina erilainen, ei koskaan samanlainen kuin alkuperäinen. Levantin alue lienee hyvä esimerkki.

Tässä omat ehdotukseni maahanmuuttopolitiikan suhteen: Suomen kansalaisuuden voi saada vain ihminen, joka täyttää ainakin seuraavat ehdot:

1. Ainakin yhden (äidin tai isän)vanhemman puolelta on katkeamaton Suomen kansalaisena olon ketju vuosilta 1918-1960.

2. Henkilöllä on luotettavat ja aidot henkilöllisyyspaperit ja hänen taustansa (vanhemmat, aiemmat työpaikat, syntymäpaikka ja -aika jne) tarkistamisessa ei ilmene ongelmia. Hänen henkilöllisyytensä ja taustansa on siis helppo todentaa eli hän ei ole paperiton.

3. Jos hänellä on myös jonkun toisen maan kansalaisuus, niin hänen on luovuttava siitä saadakseen Suomen kansalaisuuden.

4. Ainakin toinen vanhemmista täyttää kohdan 1 ehdon JA on Suomen kansalainen.

Ainakin nuo kaksi ekaa ovat hyvin tärkeät. Kansalaisuutta ei anneta muille kuin niille, jotka täyttävät nuo ehdot.

Turvapaikanhakijoita ja pakolaisia autetaan heidän kotimaissaan ja lähialueilla. Heidän ottamisensa Suomeen siis lopetetaan.

Oleskeluluvan voi saada aina 5 vuodeksi kerrallaan.

Maahanpääsemiseen vaaditaan passi ja etukäteen myönnetty viisumi.

Rikoksen teosta seuraa elinikäinen karkoitus. Jokaiselta maahantulijalta otetaan paitsi sormenjäljet myös iiriskuvat, joilla varmistetaan henkilöllisyys. Näitä verrataan maasta lähteviin ihmisiin.

Kommentoija

Valkea kirjoitti...

Juuri niin, Jumalan siunausta Viktor Orbanille; rukoilen sen puolesta, että hän saa tavoitteensa toteutettua.

Politiikka on usein melko likaista 'peliä'. Tavoitteiden toteutuminen täytyy nähdä ensin käytännön elämässä, vasta sen jälkeen 'peli' on voitettu.

Valkea kirjoitti...

Kommentoija: "Ei mitään kansaa voi korvata toisella. Jokainen on ainutlaatuinen ja jälki sen mukainen. Jos yhden kansan vaihtaa toiseen, niin lopputulos on aina erilainen, ei koskaan samanlainen kuin alkuperäinen."

- Jep, ja useimmiten lopputulos on selvästi huonompi.

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto