Hiljaista Pohdintaa

Hiljaista Pohdintaa

maanantai 22. joulukuuta 2014

Jeesuksen syntymäpäivä

Toivotan lukijoille hyvää ja rauhallista Joulua. Joulun kunniaksi pastori John Weaver saarnaa kristinuskon oppeja sellaisella asiantuntemuksella ja oikeaoppisuudella, jota on turha yrittää löytää suomalaisten pastorien keskuudesta:

http://www.sermonaudio.com/sermoninfo.asp?SID=1212132353461

23 kommenttia:

Valkea kirjoitti...

https://www.youtube.com/watch?v=8G84I42pJ3g

Anonyymi kirjoitti...

Kohta on uusi vuosi joten hyvää uutta vuotta Valkealle ja muillekin.

Tässä on muuten nettisivu, jonka kautta voi allekirjoittaa TTIP-sopimusta vastustavan addressin. Kyse on Euroopan unionin, Kanadan ja USA:n välisestä vapaakauppasopimuksesta.

https://stop-ttip.org/

On tärkeää, ettei sopimus tule voimaan, koska sen mukaan ulkomaalainen (ei kotimainen) suuryritys voi esimerkiksi haastaa valtion oikeuteen, jos se kokee, että kyseisen valtion lainsäädäntö on aiheuttanut sille voiton menetyksiä. Eli esim. joku ulkomaalainen kaivosyhtiö voisi haastaa Suomen oikeuteen, jos Suomen ympäristölainsäädäntö rajoittaisi sen toimintaa ja vähentäisi sen voittoja.

Nämä korvaukset ulkomaalaisille yrityksille maksetaan ko. sopimuksen mukaan luonnollisesti verovaroista.

Kyseisen sopimus velvoittaa myös ottamaan ne yritykset mukaan lainsäädännön valmisteluun, joiden etuihin kyseinen, luonnosteluvaiheessa oleva laki vaikuttaa. Siis ENNEN KUIN kyseinen laki menee eduskunnan käsittelyyn! Yritysten etu ja tahto menevät siis äänestäjien edun ja tahdon edelle.

https://stop-ttip.org/what-is-the-problem-ttip-ceta/

Kannustan kaikkia allekirjoittamaan ja kertomaan tästä addressista ja sivustosta muillekin. Se on vähintä mitä voimme tehdä. Rukoillaan myös, että kyseinen sopimus ei tule voimaan ja koko EU hajoaa niin pian kuin mahdollista.

Kommentoija

Valkea kirjoitti...

Kommentoija,

hyvää uutta vuotta sinulle ja muille lukijoille.

TTIP osoittaa, että kansainväliset suuryritykset käyttävät ylintä valtaa länsimaissa, ja ohjaavat USA:n ja Euroopan unionin toimintaa. Suosittelen TTIP-vastaisen addressin allekirjoittamista, ja sen murentamista rukouksilla.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli mieleen yksi juttu. Lyödäänköhän tästä homoasiasta sen takia niin hirveästi rumpua, koska valtaeliitille (esim. miljardööreille, jotka omistavat suuryritykset ja laittavat alulle TTIP:n kaltaiset sopimukset)on tärkeää, että kansa saa sellaisen vaikutelman, että mahdollisuudet päättää omasta elämästä ja vapauden määrä lisääntyvät kaiken aikaa?

EU ylipäätänsä kaventaa kansalaisten mahdollisuuksia päättää verovarojensa käytöstä, verotuksen määrästä, elintasokustannuksista, maahanmuutosta,sananvapauden määrästä, koulutuksen sisällöstä jne. eli kansalaisten vapaus päättää oikeasti tärkeistä makroasioista tosiasiassa vähenee.

Kun kansalaisten mahdollisuus vaikuttaa oikeasti tärkeisiin, isoihin makrokysymyksiin vähenee, on tärkeää luoda illuusio, että oikeasti elämä muuttuu koko ajan vapaammaksi, rikkaammaksi ja oikeudenmukaisemmaksi. Tämä tapahtuu lisäämällä/antamalla lisää trivaaleja mikrotason ''vapauksia'', jotka ajetaan läpi kovalla mölinällä niin, että kaikki varmasti huomaavat niiden läpimenon. Nämä säädökset ja lait eivät kuitenkaan paranna valtaenemmistön elämää, mutta luovat illuusion edistyksestä ja vapauden lisääntymisestä.

Homojen ja lesbojen juridinen asema ei juurikaan muuttu siitä, että he saavat mennä nyt kirkossa naimisiin. Mutta se ei olekaan tällaisten lakien tarkoitus.

Suomalaisissa lehdissä (myös sanomalehdissä) on ollut satoja juttuja homoavioliittolaista, mutta ei juurikaan esim. TTIP-sopimusta koskevia juttuja.

Kommentoija

Valkea kirjoitti...

Kommentoija,

olet oikeilla jäljillä. Olen käsitellyt tätä aihepiiriä joissain kirjoituksissani. Kyse ei ole pelkästään seksuaalisuuden "vapauttamisesta", vaan sama vapauden illuusio on liitetty lähes kaikkeen yhteiskunnan toimintaan.

Ihmisiä kannustetaan ilmaisemaan ja purkamaan tunteitaan, esim. pitämällä videoblogia tai osallistumalla harrastelijateatteriin, kunhan tunteiden purkaminen liittyy yhteiskunnan kannalta merkityksettömiin tai poliittisesti korrekteihin aiheisiin. Liberaalit suosittelevat tyytymättömyyden ja negatiivisten tunteiden purkamista esim. "anti-rasistisen" tai "maailman epätasa-arvon tuomitsevan" -videon tekemisellä. Potentiaalisina muutosvoimina toimivat tunteet purkautuvat siten liberaalia systeemia tukevilla ja vahvistavilla tavoilla, pysähtyneisyyttä ylläpitävillä tavoilla.

Kun kuluttajille on tarjolla enemmän tuotteita ja palveluja kuin he koskaan tulevat elämässään käyttämään, se luo illuusion vapaudesta. On hyvä, että ihmisillä on kulutusvaihtoehtoja, mutta ihmiset erehtyvät usein pitämään sitä = vapautena.

Ihmisille on tarjolla paljon erilaisia koulutusvaihtoehtoja, mutta niissä kaikissa opetetaan standardoituja liberaleeja koulutusohjelmia. Oppilaitosten ja opintolinjojen moninaisuus peittää alleen niiden fundamentaalisen samanlaisuuden ja vaihtoehdottomuuden. Liberaalit opetussuunnitelmat kouluttavat ihmisiä toimimaan, ajattelemaan ja tuntemaan liberaalin systeemin osina, ja kasvamaan liberaalin systeemin tukijoiksi. Vaihtoehtoisia systeemejä, toimintamalleja ja ajatusmalleja ei opeteta, samoin kuin ei liberaalin systeemin todellisia toimintaperiaatteita.

Ihmiset hakeutuvat oma-aloitteisesti viihteen luo ja kuluttavat siihen suuren osan vapaa-ajastaan. Viihde passivoi ihmisiä ja kuluttaa heidän aikansa liberaalin yhteiskunnan kannalta turvalliseen turhuuteen, ja usein viihteeseen on ujutettu liberaalia propagandaa. Viihteen kuluttaminen tuntuu ihmisistä vapaudelta, siltä mitä ihmiset haluavat tehdä vapaaehtoisesti vapaa-ajallaan, mutta todellisuudessa se on liberaalin yhteiskunnan kontrollin, hallitsemisen ja vapaudenrajoittamisen keino.

Jne.

LS kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Valkealle ja muille blogin lukijoille ja kommentoijille!

PS. Oletko itse valokuvannut tuon hienon Valkea Profilen tastakuvan? Löytyykö sitä isommalla resoluutiolla?

@Kommentoija,

Tässä on muuten nettisivu, jonka kautta voi allekirjoittaa TTIP-sopimusta vastustavan addressin. Kyse on Euroopan unionin, Kanadan ja USA:n välisestä vapaakauppasopimuksesta.

Ah! The United States of America!
The Land of the Free. God’s Chosen Nation. One Nation Under God. The One Indispensable Nation. Exceptional Nation. The Home of the Brave. KUVA: The Bringer of Freedom and Democracy.

Kirjoitin viime vuonna: Japani suuttui ja vetäyti USA:n ajamasta TPP-neuvotteluista (koko TPP kuoli ja sitä vastoin Kiinan ajama RCEP etenee vauhdilla. Nyt USA yrittää ajaa mikkihiiri-versiota TPP:stä EU:n kanssa).

Tyypilliseen öykkärityyliin USA yritti ajaa TPP:tä jättämällä Kiinan kokonaan ulkopuolelle. Juurikin tämä TTIP on se mikkihiiri-versiota TPP:stä.

Se on vähintä mitä voimme tehdä. Rukoillaan myös, että kyseinen sopimus ei tule voimaan ja koko EU hajoaa niin pian kuin mahdollista.

So far so good! Tällä hetkellä näyttää siltä, että USA ei saa edes Kanadaa siihen mukaan, Turkista nyt puhumattakaan.

Wiki: TTIP

Wiki: TTP

Wiki: RCEP

Valkea kirjoitti...

LS,

hyvää uutta vuotta myös sinulle. Kuva on netistä löydetty. Tässä on paremmalla resoluutiolla suunnilleen samanlainen kuva. Voit hakea kyseessä olevan kanadalaisen kansallispuiston nimellä lisää kuvia samasta alueesta, jos haluat:

http://www.bestourism.com/medias/dfp/4014

LS kirjoitti...

@Valkea,

aamumaisema.jpg (630 x 358)

OK. Minä luulin, että tuo on Suomesta otettu kuva.

Anonyymi kirjoitti...

Muuten, millaisia ajatuksia Ranskan tapahtumat herättävät sinussa? Kun katselin suoraa lähetystä rauhan ja vapauden marssilta, niin siinä kerrottiin, että tämä lisää vaatimuksia kiristää verkon valvontaa ja sensuroida/poistaa epämiellyttäviä nettisivuja. Minulla on sellainen paha kutina, että sitä oikeutta sensuroida nettisivuja tullaan käyttämään myös maahanmuuttoa ja plutokratiaa ja niitä kritisoiviin sivuihin. Kun on tuollainen ''hyvä tarkoitus''. Muistaakseni Ranskassa on jo nyt laitonta vierailla vääriä mielipiteitä edustavilla nettisivuilla. Siitä voi saada sakot, vaikkei edes kirjoittaisi niille mitään tai lataisi mitään materiaalia.

Lähetyksessä kerrottiin, että Ranskassa alkoi taistelu katolisen kirkon suurta valtaa vastaan jo 1800-luvulla eikä sillä ole enää sellaista valtaa kuin ennen. Alkoikohan tuokin eliitin piiristä, yläluokasta? Olikohan tuossakin pohjimmiltaan taloudelliset tarkoitusperät taustalla ja kansalle myytiin sitten ajatus ''rohkeasta'' ja ''itsenäisestä'' kansalaisesta, joka ei anna kirkon määräillä itseään? Ja kansahan osti sen ajatuksen.

Vaikkei tätä sanottukaan, niin tuo on lisännyt varmasti hedoinismia ja laskenut syntyvyyttä. Sitten sitä syntyvyyden laskua on paikattu maahanmuutolla ja maahanmuutto on aiheuttanut nämä ongelmat.

Euroopan maiden olisi aika lopettaa 100 % maahanmuutto Euroopan ulkopuolelta ja kiristää kansalaisuuslainsäädäntöä.

Suomestakin sanotaan, että ''Suomi ei ole enää lintukoto''. Tuntuu, että suuri osa päättäjistä ajattelee, että tällaisten ongelmien tuominen Suomeen on vain luonnollista. Homogeeninen Suomi on näille jotenkin nolo juttu. Meiningin pitää muistuttaa edes vähäsen CIS-jaksoa, katukuvassa näkyä ''väriä'' ja poliisiautojen pillien viheltää, että olisimme yhtä Länsimaisia kuin muutkin eikä tämä maa olisi niin juntti, homogeeninen ja impivaara.

Kommentoin aiemmin TTIP-sopimusta. Yritin kertoa siitä myös Takkiraudan blogissa ja linkittää sitä vastustavan kanslaisaddressin sivuille, mutta kommentointi Tor-verkon kautta Takkiraudan blogissa ei onnistu vieläkään.

Kommentoija

Anonyymi kirjoitti...

''Ihmiset hakeutuvat oma-aloitteisesti viihteen luo ja kuluttavat siihen suuren osan vapaa-ajastaan. Viihde passivoi ihmisiä ja kuluttaa heidän aikansa liberaalin yhteiskunnan kannalta turvalliseen turhuuteen, ja usein viihteeseen on ujutettu liberaalia propagandaa. Viihteen kuluttaminen tuntuu ihmisistä vapaudelta, siltä mitä ihmiset haluavat tehdä vapaaehtoisesti vapaa-ajallaan, mutta todellisuudessa se on liberaalin yhteiskunnan kontrollin, hallitsemisen ja vapaudenrajoittamisen keino.''

Esim. televisio-ohjelmat ja elokuvat tarjoavat ihmisille mahdollisuuden kokea eri tunteita: iloa, surua, kauhua, pelkoa, kiihotusta, pettymyksiä jne. Monikaan ei tajua, miten ohut oikean elämän sosialinen verkosto sitten onkaan. Koska televiossa näkee satoja muita ihmisiä kokemassa eri asioita, se luo pään sisään illuusion rikkasta sosiaalisesta elämästä, vaikka oikeassa elämässä totuus on jotain ihan muuta. Ilman viihdettä ihmiset huomaisivat aika äkkiä, miten atomisoitunutta heidn elämänsä oikeasti on.

Kommentoija

Valkea kirjoitti...

Kommentoija,

täällä on tällä hetkellä remontti menossa, joka häiritsee elämää ja olemista, joten en ole ollut kirjoittamisen kannalta sopivassa tilanteessa. Minulla on Ranskan tapahtumiin liittyvä tarinan runko valmiina, mutta se täytyy kirjoittaa puhtaaksi sitten kun tilanne täällä paranee, ehkä tämän viikon loppupuolella. Ranskassa alkoi taistelu katolista kirkkoa vastaan jo 1700-luvulla. On osittain totta, että kristinuskosta oli tullut joillekin hallitsijoille vain vallankäytön väline, jolla pidettiin ihmiset lauhkeina ja myöntyväisinä. Kritiikki kristinuskon välineellistä käyttämistä vastaan oli siten osittain perusteltua. Jotta kristinusko voidaan reformoida takaisin kristinuskoksi, se pitää vapauttaa vallanpitäjien kuristusotteesta ja valheellisista tulkinnoista. Ranskan vallankumouksen jälkeen Napoleon, joka oli ateisti, oli ystäväpiirissään avoin sen suhteen, että kristinusko oli hänelle vain väline ihmisten pitämiseksi säyseinä. Tästä huolimatta 1700-luvun Ranskassa kristinuskossa oli mukana myös todellista kristinuskoa. Se ateismi ja myöhemmin Robespierren keinotekoinen ja naurettava korvikeuskonto mihin ihmiset Ranskan vallankumouksen myötä "vapautettiin" oli tyranniaa ja kaikkialla olevien ilmiantajien puuttumista pienimpiinkin poikkeamiin virallisesta poliittisesta linjasta. Rangaistuksena oli usein kuolemantuomio näytösoikeudenkäynnin jälkeen.

Takkiraudalla Tor -kommentit menevät varmasti roskalaatikkoon kuten minullakin. Ruukinmatruuna ei vain näe sen vertaa vaivaa, että erottelisi asialliset kommentit roskapostista. Voisit kuitenkin harkita kommentoimista Takkirautaan ilman Toria.

Valkea kirjoitti...

Kommentoija: "Esim. televisio-ohjelmat ja elokuvat tarjoavat ihmisille mahdollisuuden kokea eri tunteita: iloa, surua, kauhua, pelkoa, kiihotusta, pettymyksiä jne. Monikaan ei tajua, miten ohut oikean elämän sosialinen verkosto sitten onkaan. Koska televiossa näkee satoja muita ihmisiä kokemassa eri asioita, se luo pään sisään illuusion rikkasta sosiaalisesta elämästä, vaikka oikeassa elämässä totuus on jotain ihan muuta. Ilman viihdettä ihmiset huomaisivat aika äkkiä, miten atomisoitunutta heidn elämänsä oikeasti on."

- Juuri noin.

Anonyymi kirjoitti...

Jussi Halla-aho ilmoittaa, että perussuomalaisten pääteema ensivaaleissa on maahanmuuttopolitiikka ja että se on tärkeä aihe varsinkin pääkaupunkiseudun kannattajille. Ranskassa tehdään kaksi terrori-iskua jne. ''Sattumalta'' sitten Ilta-Sanomat julkaisee jutun, jossa taivastellaan suomalaisten (lähinnä muutama vuosisata sitten ongelmana ollutta) ''sisäsiittoisuutta''.

Osa artikkelia kommentoineista tarttuu vipuun ja julistaa hakevansa/hakeneensa puolison Afrikasta tai latinomaista suomalaisen geeniperinnön ''monipuolistamiseksi''.

Seuraavia asioita ei luonnollisestikaan mainita artikkelissa eikä useimmissa kommenteissakaan:

1. Jokaisella kansalla on omat perinnölliset tautinsa eikä sekoittuminen poista perinnöllisiä tauteja, vaan laajentaa niiden valikoimaa populaatiossa. Eli lopputulos on plus miinus nolla.

2. Suomalaiset ovat kaikesta huolimatta yksi maailman vähiten sisäsiittoisista kansoista. Esim. monet Lähi-idän ja Afrikan kansat ovat paljon sisäsiittoisempia ja ne myös pysyvät sellaisina, asuivatpa ne missä tahansa.

3. Sekoittuminen laimentaa myös hyviä ominaisuuksia, kuten älykkyyttä. Suurin osa maailman kansoista on selvästi vähemmän älykkäitä (10-20 pistettä) kuin suomalaiset ja sekoittuminen heidän kanssaan olisi katastrofi kognitiiviselta kannalta. Jotta kansa pysyisi todella korkealaatuisena/ tulisi todella korkealaatuiseksi mediaani ÄO:n suhteen, sen on pysyttävä tarpeeksi homogeenisenä.

4. Kantasuomalaiset koostuvat jo vähintään kahdesta toisistaan selvästi (ei kuitenkaan liikaa) eroavasta populaatiosta (itä. vs länsisuomalaiset) ja ne sekoittuvat esim. opiskelupaikkakunnilla. Suomalaisissa on tarpeeksi monimuotoisuutta jo.

5. Kun äiti ja isä ovat geneettisesti liian kaukaisista populaatioista (esim. Sahanran eteläpuoleisen Afrikan musta ja valkoinen eurooppalainen), niin se johtaa outbreeding depressioniin, jolloin esim.jälkeläisten immuunipuolustus heikkenee, ei vahvistu. Sekarotuisilla on myös enemmän mielenterveysongelmia.


Kommentoija

Anonyymi kirjoitti...

Juttu oli siis tämä:

http://www.iltasanomat.fi/terveys/art-1421302852467.html?pos=ok-nln

Kommentoija

Valkea kirjoitti...

Kommentoija,

kiitos kommenteista ja linkistä. Tyypillistä ja jokapäiväistä liberaalia valehtelua. Liberalismi on rakennettu valheille, eikä liberaali systeemi pysy kasassa ilman niitä. Sen takia niitä on syytä oikoa aina kun niitä havaitsee. Liberaalien valheiden oikominen on liberaalin systeemin muuttamista ei-liberaaliksi valhe kerrallaan. Tässä luento valheista kansainvälisessä politiikassa:

https://www.youtube.com/watch?v=VPe5f5dcrGE

Täällä saatiin remontti tehtyä, mutta rakennus- ja kalustemateriaaleista lähtee niin paljon kemikaaleja, että saan niistä allergisia oireita, enkä saa nukuttua. Pää on täysin jumissa, joten kirjoittaminen ei onnistu. Jää nähtäväksi milloin tilanne paranee.

Valkea kirjoitti...

Lisäys, luennoitsija John Mearsheimerilla on liian positiivinen kuva poliitikkojen valehtelujen motiiveista.

Anonyymi kirjoitti...

Muuten, luin yksi päivä jutun taas Saksassa vaikuttavasta Pegida-liikkeestä. Kyseinen liike ei siis kannatakaan maahanmuuton lopettamista (eikä pakolaisten vastaanottamisen lopettamista), vaan haluaa, että EU jakaa alueelleen tulleet pakolaiset ja turvapaikanhakijat tasaisemmin eri maiden kesken!

Voi hyvänen aika. Aika epäloogista valittaa islamisoitumisesta ja itkeä sen takia, jos ei kuitenkaan halua lopettaa maahanmuuttoa. Saksassa kantaväestön syntyvyys on alle 1.3 kun taas esim. turkkilaiset uusintavat itsensä (heidän syntyvyys on 2.1). On epäloogista itkeä tuon takia, jos ei vaadi maahanmuuton lopettamista. Yhteiskunta koostuu ihmisistä ja jos kantasaksalaiset kuolevat sukupuuttoon ja tilalle tulevat turkkilaiset, afrikkalaiset, arabit, kurdit jne. niin onhan siinä ihan eri yhteiskunta ja kulttuuri.

Pegidan pitäisi tuon sijaan vaatia maahanmuuton lopettamista ja kysyä ääneen, että mikä oikeus Israelilla, Japanilla, Koreoilla, Kiinalla, Persianlahden mailla (esim. Bahrainilla ja UAE:llä) jne. on säilyä homogeenisinä ja pitää rajat kiinni, mutta Euroopan on kannettava vastuu Lähi-idän ja Afrikan ongelmista. Ei Japanikaan auta tippaakaan esim. Lähi-idän pakolaisia, joten miksi meidän pitäisi uhrautua? Miksi meillä ei ole oikeutta samanlaiseen homogeenisyyteen?

Pegida on loppujen lopuksi vain yksi liberaali, muka huolestunut liike. Se kannattaa pohjimmiltaan samaa liberaalia menoa ja eurooppalaisten uhrautumista ja Euroopan uhraamista petrodollarien tähden kuin valtapuolueetkin. Erona on vain se, että toisinkuin valtapuolueet, se kitisee vähän ääneen ja järjestää mielenosoituksia.

Irti EU:sta ja rajat kiinni. Muuten ei tule loppua nykymenolle.

Kaikki sodat aloitetaan pohjimmiltaan raaka-aineiden takia. Kun Eurooppa pitää rajansa auki, niin globalistit tietävät, että kannattaa jatkaa vastaisuudessakin samaa menoa.

Kommentoija

Anonyymi kirjoitti...

Olen omaksunut taktiikan että vastusta islamia. Näin vastustat muslimien maahanmuuttoa ja "kaupan päälle" maahanmuuttoa ylipäänsä. Tässä järjestyksessä. Ei tosinpäin, koska pelkkä maahanmuuton vastustus ei takaa islamin vastustusta jos ei sitä erikseen mainitse.

Tässä järjestyksessä: vastusta islamia, tue juutalaisia ja Israelia, kannata kristinuskoa. Niin kuin tässä kommentissa sanoin:

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2015/01/punk-in-finland-ja-antirasismi-x.html?showComment=1420998270725#c3764229900130477757

Vasemmistolaisten ideologioiden mielestä sodat johtuvat kapitalismista. Raamatun mukaan eivät. Ehkä Valkea osaa etsiä ne Raamatun kohdat mitä se sanoo. Onko niin että Raamatun mukaan sodat johtuvat siitä että ihminen on langennut syntiin joten siksi hän sotii?

Anonyymi kirjoitti...

''Tässä järjestyksessä: vastusta islamia, tue juutalaisia ja Israelia, kannata kristinuskoa. Niin kuin tässä kommentissa sanoin:''

Ennen kuin ryhtyy tukemaan esim. Israelia kannattaa kysyä itseltään, että miten kyseinen taho toimii minun kansani ja etnisen ryhmäni kannalta? Kaikki mitä Israel tekee ei suinkaan aina ole moraalisesti oikein, hyvää ja kaunista esim. eurooppalaisten kannalta. Ei pidä suostua hyväksikäytettäväksi ja luottaa pelkkiin kauniisiin sanoihin.

Israel toimii ensisijaisesti sen mukaan, mikä on hyväksi etnisille juutalaisille. Jos se toimii haitallisesti meidän kannaltamme, niin sitä on boikotoitava, ei tuettava.

Israel lähettää etiopialaisia turvapaikanhakijoita Ruotsiin. Ei puhettakaan, että he jäisivät Israeliin. Israeliin jäädäkseen on todistettava, että on perimältään ainakin 25 % juutalainen. Tässä olisi boikotin paikka!

http://www.haaretz.com/news/national/1.567450

Tuollainen on väärin eurooppalaisten kannalta. Meillä on ihan samanlainen oikeus säilyttää kansakuntiemme homogeenisuus kuin juutalaisillakin on oikeus säilyttää Israelin homogeenisuus. Kannattaa myös muistaa, että monet maat luovat tietoisesti itsestään tietynlaista julkisuuskuvaa, mutta saattavat toimia kulisseissa aivan toisella tavalla.

Yksi esimerkkki tästä on Venäjä. Venäjä yrittää väittää, että se ei ole hyökännyt Ukrainaan, vaikka se oli alusta alkaen Krimin valtauksen ja Itä-Ukrainaan hyökkäyksen takana.

Venäjä myös väittää arvostavansa ''kielten ja kulttuurien moninaisuutta'', vaikka se on vuosisatoja pakkovenäläistänyt ja murhannut esim. suomensukuisia kansoja. Ville Haapasalo kertoi kirjassaan, että tehdessään suomensukuisista kansoista kertovaa ohjelmaa Venäjällä, hänet vastaanottaneet suomensukuisten kansojen edustavat vakuuttivat hänelle, että kyllä, meidän kieltämme suojellaan. Mutta kun Ville pyysi vastapuolta antamaan jonkun esimerkin vaikka vepsän kielestä, niin vastapuoli ei osannutkaan sitä. Ei, vaikka se oli hänen ''äidinkielensä'' ja Venäjä niin vakuutti suojelevansa sitä. Vastaanotto oli kuulemma aina joka paikassa melko etukäteen valmistellun oloinen muutenkin.

Samaan aikaan kun Venäjä tukahduttaa tietoisesti vähemmistökieliä, se vaatii aggressiivisesti esim.Baltiaa parantamaan Venäjän kielisten oikeuksia.

Venäjä myös yrittää luoda itsestään kuvaa pahan monikulttuurisuuden vastustajana, vaikka Putin käyttää jatkuvakseen hyväkseen Kaukasuksen eri etnisten ryhmien eripuraisuuksia. Eli juuri monikulttuurisuutta.

Muuten, maahanmuuttoon ja maahantulijoihin liittyy monia ongelmia, jotka eivät liity mitenkään islamiin. Esim. liettualaiset ja muut itä-eurooppalaiset rikollisliigat ovat vastuussa suuresta osasta Suomessa tehtävistä murroista ja muista varkauksista. Monet raiskauksesta tuomitut afrikkalaiset ovat kristittyjä, esim. ne Oulun saksiraiskaajat. Esimerkkejä on paljon.

Kommentoija

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsi ei pysty eikä halua taata juutalaisten turvallisuutta. Ruotsin juutalaisia muuttaa Israeliin koska se on ainoa joka pystyy takaamaan heidän turvallisuuden. Israel tavallaan kostaa tämän Ruotsille siten että "okei, me otetaan teiltä juutalaiset mutta te sitten otatte nämä afrikkalaiset" tms.

Eniten maahanmuuttajia tulee islamilaisista maista joten siksi islam on ongelma. Tulee myös muistaa se että perheenyhdistämiset ja korkea syntyvyys nostavat muslimien määrää.

Liettualaiset varkaat eivät kai yleensä ole maahanmuuttajia vaan ovat käymässä maassa teknisesti ottaen turisteina. Liettualaisia ei ole rekisteröity montaa oleskeluluvan tai kansalaisuuden haltijaksi. Liettuassa ei muuten näe Afrikasta eikä Lähi-idästä tulleita. Liettua ei houkuttele heitä eivätkä he pyri Liettuaan, joka on korkeintaan läpikulkualue kun he menevät Ruotsiin ja Suomeen.

Valkea kirjoitti...

Kommentoija,

uskoisin, että Pedigan kaltaisia liikkeitä syntyy nimenomaan liberaalissa kommunikativiisessa ympäristössä. Se on syntynyt luonnollisista konservatiivisista impulsseista, mutta ne impulssit suodattuvat käytännön ajatuksiksi ja toiminnaksi jatkuvan ja kaikkialta tulvivan liberaalin propagandan suodattimen läpi. Samalla kun Pedigan haluaa vastustaa maahanmuuttoa, se haluaa myös kannattaa maahanmuuttoa osoittaakseen liberaalille eliitille kuinka liberaali se on. Jotta nämä ristiriitaiset pyrkimykset voidaan sovittaa yhteen, Pedigan on kannatettava maahanmuuton vähentämistä Saksaan (konservatiivinen impulssi), ja maahanmuuton lisäämistä muualle Eurooppaan muiden eurooppalaisten vahingoksi (liberaali vaikutus). Tätä pahentaa liberaalin yhteiskunnan yleinen itsekkyyttä ja muista ihmisistä välinpitämättömyyttä lisäävä anti-sosiaalinen vaikutus. Tällä tavoin maahanmuuttokritiikki voi saada sairaita liberaaleja muotoja.

Valkea kirjoitti...

Vieras,

Paras arvojärjestys on Jumala, suomalaiset, jne. Kaikki hyvä virtaa Jumalalta, joten hänen on oltava ensimmäisenä. Itseä ja omaa kansaa on rakastettava ja palveltava ensimmäisenä. Vain sellainen henkilö, jolla on positiivinen ja ensisijainen suhde itseensä ja omaan kansaansa, voi suhtautua aidon arvostavasti ja lämpimästi muihin kansoihin, niihin, jotka omalla toiminnallaan ansaitsevat lämpimän suhtautumisen. Jeesus sanoi: "Rakasta lähimmäistäsi (toista suomalaista) niinkuin itseäsi." Siten suomalainen henkilö rakastaa ensin itseään ja kopioi tämän rakastavan suhtaumisen aitona ja lähes sellaisenaan muihin suomalaisiin. Suomalaisiin kohdistuvan rakkauden henkilö sitten heijastaa niihin ei-suomalaisiin, jotka ansaitsevat lämpimän suhtautumisemme. Jos henkilö on kyvytön rakastamaan suomalaisia, ei hän osaa suhtautua aidon lämpimästi myöskään sen ansaitseviin ei-suomalaisiin. Hän ei tiedä emotionaalisesti ja kognitiivisesti mitä oman kansan rakastaminen ja siten muiden kansojen rakastaminen on.

Anonyymi kirjoitti...

''Liettuassa ei muuten näe Afrikasta eikä Lähi-idästä tulleita. Liettua ei houkuttele heitä eivätkä he pyri Liettuaan, joka on korkeintaan läpikulkualue kun he menevät Ruotsiin ja Suomeen.''

Ei niin paljon kuin Suomessa, mutta kyllä heitäkin siellä jo on. Myös pysyvästi. Ja talouden ja bruttokansantuotteen kasvaessa heidän lukumääränsä kasvaa EU:n ansiosta.

EU aikoo ottaa käsittelyyn taakanjakosuunnitelman, jonka mukaan jokainen EU-maa ottaa vastaan turvapaikanhakijoita ja pakolaisia BKT:n mukaan. Tämä tarkoittaisi Suomen kohdalla ulkomaalaisten rajua kasvua. (Joiden määrä on jo nyt rajussa kasvussa, 76 % väestönkasvusta johtuu maahanmuutosta). Jos Suomi haluaa päättää itse maahanmuutosta ja muusta lainsäädännöstään, sen on pakko erota EU:sta. Jos Suomi ei laita stoppia nykymenolle, niin hyvin pian olemme samassa tilanteessa kuin vaikkapa Ranska: joka kolmas vauva syntyy afrikkalaiseen perheeseen. Ja kantasuomalaisten osuus ylipäätänsä kutistuu, mitä tapahtuu koko ajan.

Liettua saa joka vuosi noin 500 turvapaikkahakemusta ja noin 400 hakijoista saa pysyvän tai tilapäisen oleskeluluvan Liettuaan. Liettuassa on esimerkiksi afgaaneja ja tsetseenejä.

http://infocentras.iom.lt/en/refugees-in-lithuania/

''Israel tavallaan kostaa tämän Ruotsille siten että "okei, me otetaan teiltä juutalaiset mutta te sitten otatte nämä afrikkalaiset" tms.''

Voi olla, mutta joka tapauksessa tuo on väärin ja yhdenkään Euroopan maan ei pidä alistua tuollaiseen. Ei Israel itsekään suostu tuollaiseen, endogamia on tärkeä asia juutalaisuudessa. Israel itse rajoittaa maahanmuuttoa ja kansalaisuuksien antamista juuri etnisen syntyperän mukaan (pitää olla ainakin 25 % perimältään juutalainen, että saa Israelin kansalaisuuden. Käännynnäisen (vaikka miten hartaan) on lähes mahdotonta saada kansalaisuutta. Kyseessä on niin sanottu paluulaki,Law of Return).

Suomalaisten on alettava vaatia EU:sta eroamista ja kiristettävä kansalaisuuslainsäädäntöään ja maahanmuuttolainsäädäntöään.

Tässä oma ehdotukseni:

Jotta Suomen kansalaisuus olisi jatkossakin voimassa tai sen voisi saada, on täytettävä vähintäänkin seuraavat ehdot:

1. Ainakin toisen vanhemman puolelta on katkeamaton Suomen kansalaisuuksien ketju vuosilta 1918-1960.

2. Henkilöllä ei saa olla minkään toisen maan kansalaisuutta saatuaan Suomen kansalaisuuden. Kaksoiskansalaisuusjärjestelmä poistetaan.

3. Henkilön henkilöllisyys (syntymäaika ja -paikka, aiemmat asuinpaikat, vanhempien henkilöllisyys jne) on helposti ja luotettavasti tarkistettavissa. Hän ei ole paperiton eikä esiinny väärällä henkilöllisyydellä.

Jos henkilö ei täytä edellä mainittuja ehtoja, hän ei saa Suomen kansalaisuutta missään oloissa.

Pakolaisten ottaminen EU:n ulkopuolelta lopetetaan täysin ja ihmisiä autetaan lähialueilla. Kehitysapu poistetaan ja esim. Afrikan kanssa tehdään reilua kauppaa, tarvittaessa viedään koulutusosaaamista. Suomeen pääsemiseksi ulkomaan passilla vaaditaan viisumi, jonka on oltava voimassa ja hankittuna ennen Suomeen tuloa. Lentoyhtiöt ja muut yritykset, jotka ottavat väärällä henkilötodistuksella matkustavan kyytiin (ja/tai sellaisen ulkomaan passilla matkustavan, jolla ei ole viisumia Suomeen), saavat 60 000 euron sakot, jotka yhtiön hallituksen jäsenet maksavat omasta henkilökohtaisesta omaisuudestaan.

Kannattaa muistaa, että Suomen homogeenisyys on tärkeää ja arvokasta vain kantasuomalaisille. Ulkomaalaiset (etnisestä taustasta ja uskonnosta riippumatta) ovat paljon liberaalimpia maahanmuuton ja väestökoostumuksen suhteen.

Kommentoija

Sivun näyttöjä yhteensä

Lukijat

Blogiarkisto